Без підвищення на 15% не обійтися? Які будуть тарифи на світло, воду і газ в Україні вже з квітня 2024 року

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

Вже 2024 року в Україні закінчиться термін дії на світло та газ. Іншими словами, у квітні Кабмін може ухвалити рішення збільшити тарифи. Тільки світло може подорожчати на 15%, проте ціни на газ таки можуть показати стабільність. Однак, судячи з інформації з різних джерел – від офіційних відомств, а також окремих чиновників, є й інша інформація. У 2024 році підвищення цін уникнути не вдасться. У НКРЕКУ розповіли: поки що про підвищення тарифів на воду не йдеться. Ймовірно, рішення можуть бути розглянуті лише після закінчення опалювального сезону.

Зелений Дракон точно не оцінить: що заборонено робити на Новий рік, щоб не провалити 2024

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Показати ще

Незабаром українці почнуть готуватися до зустрічі Нового 2024 року. Щороку в цей час люди покладають багато надій на краще життя та намагаються залишити все погане у минулому. Дехто вважає, що під час новорічних свят варто поводитися стримано і не виявляти зайвих емоцій. А достаток і добро в будинок здатні принести певні новорічні прикмети. У той же час порушення деяких із цих заборон за новорічним столом можуть принести у ваше життя біди та проблеми. Наприклад, якщо у вашій оселі живе кіт, категорично не можна пускати тварину за стіл. Вважається, що коти на Новий рік можуть зруйнувати всю позитивну енергетику в будинку.

В Україні дозволили законно забирати авто на європейських номерах: плюс індивідуальний штраф

Авто в снігу, скріншот: YouTube

Суд розглянув статтю Митного кодексу України, яка передбачає, що перевищення дозволеного строку тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування або комерційного транспорту більш ніж на 30 діб, а також втрата або розукомплектування таких транспортних засобів спричиняє накладення штрафу. Зазначимо, що штраф дорівнює - десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або конфіскація транспортних засобів.

"Не вірте": у YASNO розвінчали міф, який не дає спокою споживачам електроенергії

Електроенергія Фото: скрін youtube

Передача показань лічильника - процедура, що здається простою, але нерідко споживачі постають перед труднощами. Наприклад, інформація не завжди "доходить" до постачальника й в платіжках зазначають інші суми. Один з найпоширеніших міфів, що передавати показники лічильника через онлайн-сервіси не так надійно, як особисто звернувшись в контакт-центр. У YASNO запевнили, що це зовсім не відповідає дійсності.

Українці обурені тим, що Тимошенко блокує важливий закон: "Бабці, яка відпочивала в Дубаях закортіло бороти "наркоманів"

Юлія Тимошенко на ухваленні законопроєкту 7457, скріншот: TikTok

В Україні заблокували прийняття закону про легалізацію медичного каннабісу, який нардепи влітку ухвалили у першому читанні. Ініціативу відмінити цей закон взяла на себе Юлія Тимошенко, адже "Батьківщина" внесла в нього майже 1000 правок. Про це повідомила лідерка гурту "Крихітка" Олександра Кольцова у мережі "Х". Артистка пише про те, що не розуміє мотивацію лідерки "Батьківщини" відмінити закон про легалізацію марихуани, адже її виборці, люди похилого віку, як ніхто потребують для полегшення свого стану ліки, на основі цієї рослини.