Галина Безрук – акторка родом з Краматорська. Її зробили популярною українські серіали: "Слуга Народу" та "Останній москаль".

Після початку повномасштабного вторгнення вона надала перевагу російській сцені та залишилась там. При цьому за всі майже два роки ні разу не згадала про війну в її рідній країні.

Галина Безрук. Фото: скрін Ютуб

Український радіоведучий Слава Дьомін розповів, що цього разу "видала" зрадниця. За словами чоловіка, вона цього разу особливо цинічно висловилась стосовно свого колишнього досвіду зйомок.

"До зрадників ми в принципі звикли, але ми не звикли до цинізму, який вони іноді видають", – заявив ведучий.

Популярні новини зараз

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Курс долара кине у розпач: вже затвердили

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Він розповів, що нещодавно акторка виклала фотографію на своїй сторінці у соціальній мережі зі зйомок "Останнього москаля". Вона під фото написала, що це було в абсолютно іншій реальності. Потім вона виставила фото з вінком, під якою зазначила, що вінок – невіддільна частина нашої історії. А буквально після цієї фото виставила фото з російського театру, де її "прихистили". Тому символічний приз "чмоня тижня" дісталася саме Безрук.

Слава Дьомін і Галина Безрук. Фото: скрін Ютуб

"А ви знаєте друзі, вкотре нагадую, що хочеться аби після перемоги ми не забули жодного мовчуна і зрадника, бо таких багато, але таким чином ми все більше і більше вичищаємо їх зі свого оточення", – заявив ведучий.

Варто нагадати, що Галина Безрук жодного разу не висловила свою позицію стосовно російської агресії проти України.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Випадково надихнулася?": блогер натякнув, що Тіна Кароль "сплагіатила" ідею у зрадниці Ані Лорак

Раніше на порталі Знай повідомлялося, фіналістка "Голосу країни-10" зрадила Тіну Кароль заради путіністів Долиною, Баскова та Лукашенка

Також, наш портал інформував, колишній Тіни Кароль втік до РФ після 10-річної роботи з красунею: "Робота, подорож чи щось інше?"