Дружина лідера гурту "Скай" Олега Собчука заявила про розлучення та абьюз у стосунках. Жінка наважилася опублікувати шокуючу переписку із музикантом.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Олег Собчук з дружиною, скріншот з відео

Жінка зізналася про те, що 20 років терпіла токсичні стосунки, однак зараз це дуже впливає на їх дітей, тож Марія прицняла тверде рішення розлучатися.

"20 років стажу моїх токсичних стосунків. Дякую менталочці, що вона в мене така сильна. На жаль, зараз це проєктується на дітей", - розповідає вона.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Дружина Олег Собчука із "СКАЙ" подала на розлучення. Фото Instagram

Марія опублікувала у соціальній мережі переписку із Собчуком, в якій вони ділять спільне майно. Він ображає її та називає "невдячним створінням" а також принижує та намагається їй довести те що подарунки вона мала заслужити, а не отримати просто тому, що вона кохана.

"Невдячне створіння…Немає ані бажання, ані часу везти з тобою ці суперечки. По тобі все ясно давно. Доказувати нічого я тобі не збираюся, треба швидше розлучитися", - пише лідер гурту "Скай".

Дружина Олег Собчука із "СКАЙ" подала на розлучення. Фото Instagram

Колишня дружина розповідає, що такою була його реакція на повідомлення про розлучення. Зараз жінка намагається прийти до тями та знову повірити у себе.

"Зараз я щаслива і пишаюся собою! Нікому більше не дозволю так із собою поводитися. Ця жінка на фото намагається прийти до себе, любити себе, а не чекати підтвердження, що я заслуговую на любов і добро", - додала Марія.

Дружина Олег Собчука із "СКАЙ" подала на розлучення. Фото Instagram

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, історія закінчена: Анна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе пораділа вагітному животику: "Ось такі приємні..."

Знай.uа писав, Катерина Кухар звернулася до українців після чуток про розлучення та "зради" Стоянова: "Не хвилюйтеся"