У четвер, 30 листопада, віруючі православної церкви вшановують пам'ять святого Андрія Первозванного, рідним братом якого був апостол Петро.

Також цього дня вітають із днем ​​ангела всіх Андріїв. Дата відзначає одного з найважливіших християнських святих і вкрай важлива для всіх, хто носить ім'я Андрій, яких у нашій країні не мало.

Андрій Первозванний, фото із вільних джерел

Привітання з Днем святого Андрія у прозі та листівках

***

Друг мій, сьогодні, в день Андрія Первозванного, хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було сповнене любов'ю до ближніх, щастя, благоденства. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поряд, все складається вдало. Вітаю тебе!

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

***
Цього дня хочемо привітати всіх Андріїв з Днем ангела та побажати їм завжди відчувати підтримку свого ангела-охоронця, а також друзів та близьких. Нехай кожен день усміхається вам доброю вісточкою, а ніч знімає всю втому та прибирає неприємності. Також вітаємо всіх незаміжніх дівчат, які цього вечора будуть з надією ворожити та передбачати свою долю. Щиро бажаємо вам справжнього жіночого щастя.

***
Нехай святе свято, День Андрія Первозванного, істинною силою духу, шляхетністю та мудрістю наповнить ваші серця. Нехай яскраве світло його освітлює душі, дарує тиху радість і завжди зберігає вашу віру. . Нехай добрий ангел охороняє ваш будинок від усього лихого. Любіть один одного і цінуйте кожну мить, прожиту на нашій чудовій землі.

***
У День Андрія Первозванного хочу побажати, щоб у кожному з нас був такий самий сильний дух і міцна віра, як була колись у душі апостола, щоб Бог висвітлював життєвий шлях і дарував світлу надію, щоб щедрість душі та милосердя завжди призводило до благодаті та щастя.

День Ангела: джерело: Уніан

***

Вітаю тебе, Андрію. Бажаю в житті триматися сміливіше, йти твердим і праведним шляхом, прокладаючи собі дорогу грудьми і чистим серцем. Нехай твій покровитель – Андрій Первозваний стане помічником у будь-якій справі. Допоможе досягти успіху та благополуччя, досягти поставлених цілей.

***

Вітаю з Днем Андрія Первозванного. Нехай ангел тебе не залишає, нехай удача від тебе не відходить, нехай мужність веде тебе до благородної перемоги. Від душі бажаю здоров'я, любові, благополуччя, миру, радості, міцних сил і першості у всьому!

***

Нагадаємо про 2 молитви до Господа, які має знати кожна мама: діти будуть захищені та щасливі .

Раніше ми повідомляли про Різдвяний піст-2023: живлення по всіх днях до 24 грудня включно, що можна їсти.