Він вважається експертом у сфері ресторанного харчування, маючи десятки ресторанів по всьому світу та сім зірок Мішлен, і вважає, що є одна страва, яку не варто замовляти в ресторанах, пише Indy100.

Ця страва - це суп дня.

У повторно опублікованому інтерв'ю з Town & Country Рамзі зазначив, що ресторани часто можуть використовувати старі продукти, представляючи їх як спеціальну пропозицію.

Даючи пораду, Рамзі сказав: "Запитайте, що було супом дня вчора перед тим, як замовити сьогоднішній спеціал. Може статися, що це буде суп місяця."

Отже, Рамзі знає, що каже.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

У тому ж інтерв'ю він також зазначив, що часто просить офіціантів і офіціанток порадити, що замовити в нових ресторанах.

"Це дійсно залежить від ресторану, але офіціанти, як правило, пробують більшість страв з меню і можуть дати вам уявлення про те, що додав шеф-кухар або що люблять місцеві", - сказав він.

"Подорожуючи, я отримав багато чудових рекомендацій від офіціантів."

Це перший раз, коли Рамзі потрапив у новини з тих пір, як його безжально висміяли в Інтернеті після того, як він поділився нібито надихаючою порадою, яку він отримав від свого тестя.

Знаменитий шеф-кухар розповідав про збір коштів на свою першу квартиру з партнеркою Таною в минулому, коли він попросив позику у її батька, Кріса Хатченсона.