Недавно Вероніці Кастро виповнилося 71 рік. Вона відома в Україні своєю роботою в таких популярних серіалах, як «Багаті також плачуть» та «Дика троянда».

Жінки мріяли наслідувати її стиль, шили сукні, як у персонажів Кастро, та завивали волосся на кудрі. Однак їхнє життя було далеко не таким романтичним, як на екрані.

За своє життя Кастро залишила позаду чимало зламаних чоловічих сердець, хоча сама закохувалася лише двічі. Обидва її великі кохання стали батьками її дітей. Першим був комік Мануель Вальдес. Коли Вероніка зрозуміла, що чекає дитину, вона вирішила не підкорятися суспільним установкам та не виходити заміж.

Рохеліо Герра та Вероніка Кастро, "Багаті теж плачуть", фото з вільних джерел

Вона народила дитину, будучи незаміжньою, і була задоволена своїм вибором. Згодом, після успіху в теленовеллах, вона зустріла актора Енріке Ньємбро та також народила йому сина, не ставши його дружиною. Раніше Кастро говорила, що їй не потрібен шлюб, але тепер вона визнає, що залишилася самотньою.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

«Я ніколи не відчувала щастя в шлюбі, але двічі в житті я закохувалася - в батьків моїх двох синів», — ділиться Вероніка про своє особисте життя в соціальних мережах.