Марія Кравець, дочка Олени Кравець з "Кварталу 95", та "Жіночого кварталу" показала невелике відео, як ходить темним містом.

Маша Кравець активно веде свою сторінку в соцмережі інстаграм, де радує шанувальників новими фото та відео, показуючи своє життя. Цього разу дівчина обмежилася викладеними сторицею. За оновленням дівчини спостерігає 15 тисяч шанувальників.

Маша Кравець. Фото: instagram.com/maarriill/

На відео, яке вона зняла спочатку у вертикальному положенні телефону, а потім у горизонтальному положенні. На дівчині навушники і, схоже, гарний настрій. Вона надіслала повітряний поцілунок своїм передплатникам.

Маша Кравець. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Маша Кравець подорожувала Європою. Вона була у Кракові, що у Польщі, але регулярно повертається до України, про що свідчать її останні фотографії. На кадрі дівчина показує свою команду танцюристів, а згодом своє досить обличчя.

20-річна Маша відрізняється досить волелюбним та бунтарським характером. Вона обожнює набивати тату, танцювати фрістайл, дівчина навчається на піарника і захоплюється танцями.

Маша Кравець. Фото: Instagram

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець з "Квартал 95" Маша показала свою дірку в носі: "Як я рада бачити...".

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець, яка кинула "Квартал 95", пішла в бізнес: у туалеті вже є. 20-річна Маша Кравець відрізняється досить свободолюбним та бунтарським характером.

Так само стало відомо, що 7-річна дочка Олени Кравець з "Квартал 95" опинилася на операційному столі, < a i=3>гіпс так і не наклали.