Кілька клієнтів відомого психолога Анни Принц звинуватили її в неетичній поведінці, зловживанні службовим становищем і навіть інтимних претензіях до пацієнтів.

Як розповіла одна із постраждалих жінок на ім'я Юлія, спочатку вона звернулася до пані Принц через проблеми зі здоров'ям, які, на думку лікарів, мали психосоматичне походження.

Анна Принц, скріншот: Instagram

Спочатку курс терапії проходив нормально, проте згодом фахівець почав активно втручатися в особисте життя клієнтки, зокрема відверто радив попрощатися з чоловіком. Пізніше Юлія дізналася, що такі ж поради принц давала її чоловікові під час іншого тренінгу.

Крім того, як стверджує клієнтка, під час однієї із спільних поїздок до Хорватії на тренінг, психолог заявила її чоловікові, що зробить усе, щоб вони не були разом. Наступного разу, коли Юлія вже сама була там, Принц за всіх заявила, що дівчині треба розлучитися з чоловіком. Це є грубим порушенням етики. Подібні випадки були і з іншими пацієнтами Анни Принц та її колег.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

"Дівчинка перебувала з нею у співзалежних відносинах: вона пішла до Анни Йовович від чоловіка та двох дітей. Мені також достеменно відомо, що сама Ганна Принц теж почала стосунки з чоловіком, який проходив у неї терапію на Шрі-Ланці. Це категорично неприпустимо для психолог", - заявляє Юлія.

Анна Принц, скріншот: Youtube

Вона зазначає, що такі випадки не лише завдають шкоди конкретним людям, а й дискредитують професію психолога та знижують довіру до фахівців загалом. Адже постраждалі після цього часто уникають звертатися за допомогою, навіть коли вона їм вкрай необхідна.

Нагадаємо, Юля Верба шокувала українців знаннями географії: "Нехай далі с*ськи показує, це краще виходить"

Як повідомляв "Знай.uа", радісний голова Дарницької РДА Микола Калашник прозвітував про другий капітальний ремонт дитсадка за один місяць

Знай.ua писав, в КМДА заплатили 53 млн "другу" охоронця Януковича за ремонт скандального госпіталю: як завжди завищені ціни