Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який рік тому розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою та часто радує шанувальників цікавими постами у Instagram.

Коли відключення електроенергії після нескінченних ворожих атак минулого року стало надто частим, в Україні створили "Пункти незламності", де люди могли підзарядити телефони, погрітися тощо. Ідея сама по собі була дуже хороша, але насправді багато хто з них виявився закритим або з непридатними умовами.

Пункт Незламності. Фото: Youtube

Вова Дантес у зв'язку з цією ситуацією вирішив блиснути гумором у своєму стилі. Кумедний жарт він написав у Twitter. Артист порівняв дані пункти з однокласницею, через відмову якої він втратив власну невинність.

"Пункт незламності – це моя однокласниця! Через її "немає" на випускному я втратив цнотливість у 20", - написав Дантес.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Твіт Вови Дантеса, скріншот

Користувачі залишили у відповідь не менш дотепні жарти. Деякі припустили, що ця однокласниця врятувала Дантеса від небажаної вагітності або розпусти, а можливо, на той момент вона відмовила через "критичні відключення".

Коментарі - twitter.com/DantesVo

Коментарі - twitter.com/DantesVo

Нагадаємо, що "Не розповідайте як вам складно там": Володимир Дантес наїхав на українців за кордоном.

Раніше ми повідомляли, що Кацурін зруйнував не тільки шлюб, а й кар'єру Дантесу: " Доводиться їсти з тарілки, в яку вам ср*ть".

Так само стало відомо, що Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: " Я в ах*рі, неприємна ситуація.