Багато хто чув, що насправді дзеркало – певною мірою магічний предмет. Воно може поглинати велику кількість енергії і не завжди вона хороша.

Не дивно, що з дзеркалами є дуже багато прикмет та забобонів, які передаються з покоління до покоління. Український мольфар Максим Гордєєв у мережі Instagram розповів, що в жодному разі не можна робити біля дзеркала.

За його словами, цей предмет є містичним артефактом, який може не лише допомогти людині, а й зруйнувати її життя.

Заборони для дзеркала, скріншот: YouTube

Що не можна робити біля дзеркала

За словами мольфара, у жодному разі перед дзеркалом не можна спати. Справа в тому, що якщо спати в такій кімнаті одному, то можна залишитися наодинці на все життя. Навіть якщо у вас вже є сім'я, це не означає, що дзеркало не завдасть вам шкоди. Згідно з прикметами, у подружжя можуть початися серйозні проблеми у відносинах, якщо спати навпроти дзеркала.

Популярні новини зараз

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Також не можна їсти перед дзеркалом. Якщо порушити заборону, можна втратити все хороше - розум, здоров'я, красу. Батьки говорили, що їсти перед дзеркалом - означає "заїдати" гарне.

Дзеркало. Фото: скрін youtube

Ви припуститеся однієї дуже грубої помилки, яка може зруйнувати ваше життя, якщо сваритиметеся біля дзеркала. Справа в тому, що дзеркала мають дуже сильну можливість запам'ятовувати та транслювати те, що увібрало в себе. Чим більше негативу воно побачить, тим більше негативу воно транслюватиме.

Нагадаємо, "Перевірка, якої ще не було": відомий екстрасенс побачив, що чекає на Україну в грудні.

Раніше повідомлялося, "Направить війська проти Москви": відомий астролог визначив дату звільнення Криму та генерала, який "закопає" путіна.

Також, "Звичайні люди всі побачать...": таролог розповіла про важливу подію до кінця 2023 року. >