До Нового 2024 року залишилося менше місяця, і всі ми знаємо, що він пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона.

У китайській культурі він є символом влади, шляхетності, удачі та успіху. З цією міфічною істотою пов'язані легенди, прикмети та традиції, які впливають на поведінку та передбачення на рік, а також на вибір страв, квітів та подарунків. Тому ми хочемо ознайомити наших улюблених читачів із нюансами року, щоб ви були у всеозброєнні.

Зелений Дракон

У китайській міфології Дракон – це сила, здатна керувати погодою, вітром та приносити процвітання. У 2024 році його енергія буде забарвлена ​​зеленим, що є ключовим кольором року. Наступний рік буде пов'язаний із деревом: символом прогресу, розвитку успіху.

Кому пощастить у рік Дракона

За прогнозами китайського гороскопу, успіх і достаток у рік Дракона чекають на людей, народжених у рік Щура, Мавпи та Півня. Складнощі можуть виникнути у народжених у роки Бика, Змії та Собаки. Людям, народженим у рік Дракона, чекає час відродження та розвитку, хоча цей рік також принесе випробування та посилить якості сміливості та впевненості.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Грошовий гороскоп

В яких кольорах зустрічатиме 2024 рік

Кажуть, що жовтий, золотий, срібний та сіро-білий кольори принесуть успіх і успіх у рік Дракона.
Незважаючи на те, що зелений є символом року, людям, народженим на рік Дракона, не рекомендується використовувати цей колір. Також сині відтінки не підходять для зустрічі року Дракона, їх не слід використовувати у своєму образі та прикрасі інтер'єру.

Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Зелений Дракон не поскупиться: що чекати знакам східного гороскопу у 2024 році.

Раніше ми повідомляли, що Дерев'яний Дракон точно візьме їх під крило в 2024: 4 знаки Зодіаку стануть щасливчиками за місяць.