Актриса Катерина Тишкевич - відома українська актриса, яка прославилася не однією роллю в кіно, зараз знаходиться у реанімації. Її стан оцінюють як тяжкий.

У акторки розвився сепсис і лікарі намагаються врятувати її. Зараз найважче впоратись з хворобою вдається серцю, легеням та печінці.

Катерина Тишкевич в тяжкому стані. Фото: скрін Інстаграм Ольги Сумської

Про це повідомила Ольга Сумська на своїй сторінці у соціальній мережі. Вона поширила звернення чоловіка акторки з проханням допомогти коштами, адже на лікування було витрачено вже 350 тисяч гривень, а скільки ще попереду днів важкої боротьби – невідомо.

"Наша колега, Катерина Тишкевич , вже сьому добу знаходиться у реанімації, де лікарі відчайдушно борються за її життя", – написала Сумська.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно

На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Катерина Тишкевич. Фото: скрін youtube

Що стало причиною сепсису, невідомо, але акторка давно хворіє на сильні головні болі. Проявились вони, коли їй виповнилось 20 років. Діагноз їй не могли встановити понад 8 років. А часом їй ставало настільки зле, що вона була близька до втрати свідомості. Згодом вона поїхала на обстеження за кордон, де їй встановили точний діагноз. Там вона почала приймати ліки, які зробили її стан трохи кращим. Що стало відправною точкою до погіршення стану акторки невідомо, але рідні та друзі збирають кошти на її лікування, адже стан її надзвичайно тяжкий і лікування коштує багато грошей, які вже закінчуються.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Даша Кацуріна бореться з рідкісним захворюванням – Дантес допомагає, як може

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани: Роберт Паттісон закохається заново

Також, наш портал інформував, маленька копія Юрія Ткача перевершила оригінал: "Така зірка"