Нещодавній випуск реаліті-шоу "Супермама" викликав обурення у мережі. У черговій серії знялася прийомна родина.

Під час зйомок учасниці проекту поставили дівчинці питання про біологічну матір, яка відмовилася від неї. Дитина розплакалася на камеру.

"У мене була мама, але вона мене покинула. Я її називаю тіткою, бо вона пішла з моєї родини. Мені теж сумно, - розповідає вона.

Цей епізод викликав хвилю обурення серед глядачів та блогерів. Зокрема, одна з учасниць нових випусків, блогер Жданя розкритикувала команду проекту за брак емпатії. Вона зазначає, що вся знімальна група знала про ситуацію в сім'ї... про те, як відреагує дівчинка, але вони наказали мамам поставити це питання.

Популярні новини зараз

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Вона наголосила, що більшість провокаційних питань та реплік героїв справді підказують журналісти. Вони спеціально штовхають учасників на гострі теми, щоб викликати негативні емоції та сльози.

"Як же мене дратує, коли вони змушують людей відчувати свої найстрашніші емоції, і потім просто тебе викидають. Тебе використали, домоглися, щоб ти заплакала, класно змонтували, отримали перегляди та заробили гроші”, - розповідає вона.

Нагадаємо, блогерка "спалила" свої мільйони на "СуперМамі", з яких платить державі мізер: Гетьманців вже "накинув оком"

Як повідомляв "Знай.uа", "він зламав мені ногу": учасниця "Супермами" розповіла про сімейну трагедію, яка обурила українців

Знай.ua писав, блогер Світлана з шоу "Супермама" хоче виховати сина війною, Дмитро Карпачов намагається зупинити: "Не час вимагати"