Відомий український ведичний астролог, астропсихолог та майстер холодинаміки Інна Гнатюк озвучила свій новий довгостроковий прогноз. Енергетична практика вирішила визначити, чи буде в Україні голод, який прокляття лежить в Україні і чи можна його зняти. Також Інна Гнатюк спрогнозувала, що буде в Україні до 2029 року.
Про це стало відомо завдяки новому ефіру з Інною Гнатюк на YouTube-каналі "Прогноз".

Інна Гнатюк, скріншот: YouTube

За словами Інни Гнатюк, 24 травня 2024 року до 12 березня 2025 року в Україні відбудуться вибори. Більше того, вона впевнена, що майбутнім президентом може стати жінка.
А ось після 24 травня астролог бачить і зміну влади та повернення наших земель, але перемога буде не гучною та поступовою.

"Настане позитивний період Юпітер-Сонце, після 24 травня 2024 року. Цей період триватиме майже рік до 12 березня 2025 року. Період дуже сильний, тому що тому, що включається в карту період Сонця, а Сонце в карті не пошкоджене - з ним все добре, воно в Льові і чудово почувається. Це показник нашої слави", – розповіла Інна Гнатюк.

Інна Гнатюк, скріншот: YouTube

Також ведичний астролог розповіла свій прогноз щодо закінчення війни.

"Звичайно хочеться, щоб війна закінчилася до 24 травня, хотілося б, щоб це питання закрилося. Але я бачу, що період після 24 травня, до 2025 року, тут і зміна влади, і землі почнуть повертатися. І буде не відразу, галасливої ​​перемоги не буде, йде поступове завершення", – розповіла Інна Гнатюк.

Нагадаємо, "Дві важкі дати": відомий астролог розповіла, чого чекати від окупантів перед Новим роком.
Раніше повідомлялося, тарологиня розповіла, що ЗСУ отримають у грудні: "Пересувається по землі, але при цьому дуже швидко стріляє".
Також, "Я тобі влаштую": тарологиня розповіла, чим Зеленський пригрозив Орбану.

Популярні новини зараз

ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних

Небезпечні дати, містична мета путіна, і що буде на фронті: огляд пророцтв відомих провидців на зиму 2024

Можете навіть не пробувати: які послуги недоступні чоловікам без військового документа

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Показати ще