Подивіться на картинку нижче протягом 1-3 секунд, не надто придивляючись.

Те, що ви побачили першим і запам'ятали розповість про те, якою ви є людина. Отже, який елемент картини-ілюзії першим кинувся вам у вічі?

Пантера

Вам велике значення має ваша репутація. Ви ніколи не залишаєтеся непомітним і завжди на висоті. У вас багато заздрісників. Ваша головна проблема - ви схильні пізнавати і судити про людей занадто категорично.

Птах

Кохання переповнює ваше серце, а в душі живе ейфорія. Ви як ніхто інший вмієте помічати прекрасне довкола. У вас немає порожньої або повної склянки - вона у вас завжди переповнена. Живучи тільки сьогоденням, ви обожнюєте все нове. З вами завжди цікаво. Але іноді ваші емоції керують вами, пересилуючи свідомість.

Популярні новини зараз

МСЕК хочуть розпустити: українцям з інвалідністю готують нові правила

Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями

ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних

В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн

Показати ще

Обличчя

Як ніхто інший, ви вмієте переконувати людей. У вашій компанії завжди цікаво. Ви природжений лідер. Але ви швидко втомлюєтеся від одного і того ж у житті, постійно хочете чогось нового, тому партнери можуть звинувачувати вас у непостійності.

Пейзаж

Ви дуже добра, чуйна, уважна і дбайлива людина, відмінний друг. Ваші друзі впевнені у вас – варто лише зателефонувати, і ви завжди прийдете на допомогу. Ви любите тишу, і завжди віддасте перевагу самотності гучним вечіркам. Ви альтруїст. Однак у житті вам потрібно навчитися говорити "ні", щоб на вас не "їздили верхи".

Прийом психолога. Фото: Youtube

Нагадаємо про харчування хробаками та спроби згвалтувати: український захисник розповів про жах російського полону. a>

Раніше ми повідомляли чому організм просить солодке в холодну пору року: МОЗ поділився порадами. a>