Марія Кравець, дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" та "Жіночого кварталу" показала уривок інтерв'ю, в якому вказують, у яких фільмах та де знімалися українці та виконували "Щедрик" Леонтовича.

У своїй сторизі Марія показала кадри з артистами, світовими зірками, а потім розповіла, що багато хто навіть не замислюється про те, звідки взялася ця чудова музика, а це українська музика.

Маша Кравець, фото: bursakyiv/instagram

Також вона запитала, чи її шанувальники знали, що звикли просто переглядати і насолоджуватися відпочинком фільми зняли також українці.

Такі фільми, як "Монтеро", "Це було", "Вгору" - усі ці фільми зняли українці. А також музика Щедрика, написана відомим композитором Леонтовичем.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram

Маша часто публікує на користь цікаві історії, зі свого особистого життя. Вона навчається та продовжує займатися танцями – брейком.

Дівчина давно виглядає і поводиться як доросла. Вона чудово долає нові рубежі свого дорослішання. Цього разу на старості Марія також показала для порівняння головні ялинки Києва за різні роки.

Скриншот сторіс Маші Кравець, instagram

Нагадаємо, що дочка Олени Кравець з "Квартал 95" показала, як вміє цілуватися: темрява тільки сприяє. Маша Кравець подорожувала Європою, але регулярно повертається в Україну.

Раніше ми повідомляли, що дочка Олени Кравець з "Квартал 95" Маша показала свою дірку в носі: "Як я рада бачити...".

Так само стало відомо, що донька Олени Кравець, яка кинула "Квартал 95", пішла в бізнес: у туалеті вже є. 20-річна Маша Кравець відрізняється достатньо свободолюбним та бунтарським характером.