Фіма Константиновський – відомий ведучий та шоумен в інтерв'ю для Youtube каналу Розмова, поділився враженнями від вчинків деяких українських зірок. На його думку, їм краще не повертатися до України.

За словами Фіми Константиновського, лідери повинні нести щось корисне в маси, особливо в часи тяжкої війни. Вона має бути у всіх медіа, щоб про неї не забували та допомагали. Але деякі українські артисти цього не розуміють.

Єфим Костянтинівський. Скрін instagram

Шоумен назвав трьох артистів, які на його думку зрадили Україну. Це Потап, Олег Винник та Влад Яма.

Не оминув Константиновський Настю Каменських, яка на його думку робить все "для галочки".

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Є якась там Настя Каменських, яка розіграла тачку, чи не розіграла, просто галочку поставила. Якийсь Потап… є багато людей наших відомих, які на початку війни зробили патріотичну х**ню, і збереглися, як вони думають, у пам’яті. Мені дуже шкода, що у людей дуже коротка пам’ять" розповідає шоумен

Настя Каменських та Потап, фото: Instagram

Найтупіше, що вони з-за кордону імітують, що вони розуміють українців, які живуть в умовах війни і говорять як їм тяжко.

"Коли Влад Яма, бл*дь, викладає фотографію з Хто зверху? і пише „Тримаймося“. Та пішов ти на**й зі своїм „Тримаймося“. Я дуже сподіваюся, що ось ця вся зграя не повернеться ні в Україну, ні на екрани." обурюється ведучий

Нагадаємо портал Знай інформував, Євген Клопотенко зізнався чому його не могли призвати на службу: "У мене була бронь від Мінкульту"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Не могла зрозуміти, що відбувається": Тоня Матвієнко зізналася, чи засмутила її поява зрадників-"Кроликів" на маминих похоронах

Також, наш портал інформував, відома блогерка вперше розкрила карти про конфлікт з Володимиром Остапчуком: "Не сподобалося йому..."