Популярна українська телеведуча, блогер та засновиниця благодійного фодну Маша Єфросиніна поділилася своїми дитячим спогадами про святкування Нового року.

Про це вона розповіла у випуску шоу "Дорослі дівчатка" на Youtube-каналі.

Маша зізнається, що Новий рік в неї асоціююється із мамою і татом у поганому настрої, які були у пошуку дефіцитних товарів на стіл і гостями, а ще із постійною відсутністю води.

Маша Єфросиніна і Полякова. Фото Youtube

"В моєму дитинстві в Керчі кожен новий рік був зовсім за одним сценарієм щороку. Воно починалося з того, що мама ставала дуже зла з 30-го грудня приблизно. Вона була без настрою. Все їй не подобалось, це я зараз розумію, чому, бо то були радянські часи - часи дефіцитів і треба було все наготувати, бо в нас завжди в новорічну ніч були гості. Готувалось олів'є, запікається курка, маринувалась курка. Потім вони ще два дні ходили злі вже з татом, тому що це все треба було перемивати, а не було гарячої води або не було води геть зовсім", - розповідає ведуча.

Популярні новини зараз

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Полякова і Єфросиніна, кадр з відео

Вона також поділилися спогадами про п'яного діда мороза, подарунки, гостей, які пахли однаково і столом, який просто "ломився" від кількості їжі на ньому.

"31-го обов'язково приходив Дід Мороз. Від нього смерділо спиртуганом, він заходив і питав де дочка. А я стояла перед ним і говорила, що ось вона я. А він - віршик кажи. А тато перебивав і вів його накатить. Вони на кухні накатували, а я собі читала стішок. Мені давали подарунок потім мені всі аплодували. Потім до нас завалювались гості і всі пахли духами однаковими і це був для мене найцікавіший і найщасливіший момент, тому що бачити такий стіл, що наповнений їжею, це було щастя”, - додає блогерка.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна зізналася, що "не вивозила", але її врятувала Оля Полякова: "Не зриваюся на Саню".

Раніше ми повідомляли, що Раміна Есхакзай похвалилася стрункою фігурою в купальнику, жінки не приховали заздрості: "Ех, усім би так...".

Також, телеведуча Єфросиніна заробила хворобу через ненависть українців: "Їдь у росію, Маша"