Іноді слова надто тісно переплітаються із емоціями, як продемонструвала українська співачка та модель Даша Астаф'єва. Її вибухова реакція стосувалася прохання косметолога про "невідзначення" війни в Україні для зарубіжних друзів у соцмережах

Даша агресивно висловилася на адресу тих, хто пропонує не публікувати "страшні кадри", мовляв, на це буде неприємно дивитися тим, хто знаходиться за межами України.

Сторіс Даші Асаф'євої / фото: скріншот Instagram

Ця реакція була викликана масованим ракетним обстрілом Києва на початку січня, внаслідок якого було зруйновано будинки, загинули люди та отримали поранення.

Обстріл почався з дронів, а потім перейшов на балістичні ракети, які завдали серйозних руйнувань житловим будинкам та газопроводам.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще

Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube

Даша Астаф'єва вирішила висловитись з цього приводу, показавши своє невдоволення на адресу тих, хто пропонує не ділитися інформацією про те, що відбувається в Україні. Її реакція стала яскравим відображенням болю та образи, які зазнають українці у зв'язку з подіями в країні:

"Ідіть на х*й! Все, бл*дь, до однієї! Тому що, якби ви сьогодні, бл*дь, як ви кажете, були в Києві, ви б як усі нормальні люди постили те, що сталося в Києві. Вибухи, смерті і, блід, прильоти по домівках, де живуть живі люди. Чи не військові, ні ще хтось. Як у вас є лише совість писати мені в особисті. Я вас усіх ненавиджу. Я прошу вас схаменутися і захищати рідну країну, бо це єдине, що залишилося всім нам сьогодні робити. У*бани, бл*дь".