Трагічна звістка прозвучала 9 січня - пішов із життя відомий барабанщик культового німецького рок-гурту Scorpions Джеймс Коттак.

20 років, з 1996 по 2016 рік, він грав у складі цього легендарного колективу, зробивши неоціненний внесок у розвиток світової рок-музики. Про це повідомляє TMZ.

Джеймс Коттак, скріншот: Youtube

Коттак пішов у вічність щодо молодих – у 61-річному віці. Причини раптової смерті музиканта поки що не розголошуються. Про цю сумну новину повідомила дочка покійного Тобі. Вона сказала, що її тато раптово пішов із життя вранці у вівторок, 9 січня, в американському місті Луїсвіллі в штаті Кентуккі.

Музичний шлях Джеймса Коттака розпочався у групі Kingdom Come. А в 1996 році він приєднався до лав всесвітньо відомих Scorpions як їхній барабанщик. Він брав участь у створенні шести студійних альбомів Scorpions.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

2016 року барабанщику довелося піти з колективу через проблеми з алкоголем. Відомо, що саме алкогольна залежність та пов'язані з нею труднощі стали причиною розлучення музиканта з гуртом після 20 років плідної співпраці.

Джеймс Коттак, скріншот: Youtube

Крім роботи в Scorpions, Джеймс Коттак також був талановитим гітаристом та вокалістом власного рок-гурту під назвою Kottak. Його раптова смерть у такому молодому віці – величезна втрата світової рок-спільноти.

Нагадаємо, вже ніколи не закінчить свій роман: на фронті загинув відомий поет Максим Кривцов

Як повідомляв "Знай.uа", суперник Кличко несподівано помер від кулі, захищаючи маленьку дочку: "Погані рішення... "

Знай.uа писав, лікарі назвали причину смерті Метью Перрі із серіалу "Друзі": таки колов кетамін, хоча Еністон і протестувала< /span>