Історія 28-річного Владислава Міцкевича, зірки "МастерШеф" - чудовий приклад того, як людина може кардинально змінити своє життя навіть попри найгірші життєві обставини.

Ще нещодавно хлопець перебував у жахливій наркотичній залежності, яка штовхала його дедалі нижче на дно. Однак одного разу настало прозріння – і він зумів неймовірним зусиллям волі подолати руйнівну пристрасть.

Влад Міцкевич, скріншот: Instagram

Замість уколоти чергову дозу, Владислав вирішив присвятити себе улюбленій справі – творчості та музиці. Ще з дитинства хлопець захоплювався репом, писав власні тексти, фантазував про свої треки. Але оточення лише сміялося з його мрій, радячи займатися чимось більш приземленим.

"Я сьогодні самостійно поголився налисо, щоб не платити перукарю, а також нічого не їв, щоб витратити всі гроші на на**отики", - згадує він минуле.

Популярні новини зараз

Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь

Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..."

Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Показати ще

Участь у кулінарному шоу, де хлопець посів 4 місце серед фіналістів, допомогло йому здобути славу. Потім участь ще в одному сезоні серед професіоналів. І ось ми можемо спостерігати його трек "Май стиль" про тяжке минуле.

Він на власному гіркому досвіді переконався, що ніколи не можна здаватися, хоч би якими складними були обставини. Якщо є сильне бажання - обов'язково знайдуться сили і можливості все змінити.

Нагадаємо, MamaRika розповіла правду про своє весілля: "Боже, які ми зелені та дурні"

Як повідомляв "Знай.uа", "мене всього трясло і кидало в холод": воїн ЗСУ згадав, як пив каву з Тіною Кароль, поки на нього чекала кохана< /span>

Знай.uа писав, зірка "ВІА Гри" Санта Дімопулос роздяглася догола заради росіянки: що тільки не показала