Міша Крупін — відомий український музикант, лідер гурту "Корупція", у якого Слава Дьомін взяв коротке інтерв'ю, щоб поговорити про важливі моменти з його життя.

Зокрема, у розмові вони згадали про 21-річного сина артиста. Давид, як виявилось, хоче стати військовим. От тільки не в Україні... а в Ізраїлі, де, як і в нашій країні, продовжується активна фаза бойових дій.

Міша Крупін. Фото Instagram

За словами музиканта, його син зараз проходить службу в ізраїльській армії та прагне реалізувати себе у військовій справі. У майбутньому Давид планує підписати контракт із збройними силами Ізраїлю та стати професійним військовослужбовцем.

Крупін зізнався, що підтримує добрі стосунки із сином. Вони час від часу спілкуються, обговорюють війну в Україні та Ізраїлі. Хоча батько уникнув прямої відповіді на питання, як ставиться до рішення сина стати військовим в умовах бойових дій.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

У той же час музикант розповів, що Давид займається творчістю, пише пісні різними мовами, зокрема українською. Поки що це хобі, а не комерційна діяльність.

Міша Крупін, скріншот: Youtube

Міша Крупін з гордістю розповів про сина, який прагне реалізувати себе в Ізраїлі. Однак невідомо, чи схвалює батько такий вибір в умовах війни, що триває.

Нагадаємо, "дуже сильно соромно": Міша Крупін після інциденту в Одесі зупиняє свою музичну кар'єру

Як повідомляв "Знай.uа", шанувальник "російського світу" та любитель окупованого Криму: актор Мілош Бикович зніметься у популярному серіалі НВО

Знай.ua писав, Максима Галкіна оштрафували на 1 млн, а Данилку заборонили в'їзд: що трапилося