Геніальна співачка Тейлор Свіфт, яка не припиняє ставити світово рекорди, нещодавно поставила ще один.

Зараз співачка продовжує свій легендарний Eras Tour, в якому виконує легендарні пісні з усіх своїх альбомів. Паралельно з цим красуня встигає будувати стосунки з футболістом Тревісом Келсі.

Тейлор Свіфт та Тревіс Келсі, фото з соцмереж

Нове досягнення Тейлор Свіфт стосується саме їх концертного туру, а точніше - фільму-концерту, який транслювався в кінотетрах багатьох країн, в тому числі і в Україні.

"Тейлор Свіфт: The Eras Tour" – американський фільм, що задокументував концертний тур співачки і вийшов у прокат по всьому світі в жовтні 2023 року. За касовими зборами він обійшов усі концертні стрічки популярних музикантів, включаючи фільм «Майкл Джексон: Ось і все», пише Variety.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Неймовірний успіх фільму пояснюється тим, що Свіфт уклала безпрецедентну дистриб’юторську угоду напряму з мережами кінотеатрів AMC та Cinemark, минаючи кіностудії. Така нестандартна стратегія викликала великий резонанс у пресі: журналісти та представники індустрії високо оцінили рішення Свіфт співпрацювати безпосередньо з кінотеатрами. Вже в перший день фільм зібрав у США рекордні 37 млн дол. А станом на 27 листопада 2023 року його касові збори склали понад 250 млн доларів. Отже не дивно, що The Eras Tour потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найкасовіший концертний фільм у світовому прокаті.

Концертна стрічка Тейлор Свіфт також зібрала 92,8 мільйона доларів у Північній Америці й 30,7 мільйона доларів за кордоном.

Тейлор Свіфт, кадр із виступу

Нагадаємо, що кішка Тейлор Свіфт стала пухнастим мільйонером: заробила $97 млн ​​і "взула" нового хлопця господині.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт скоро вийде заміж? Тревіс Келсі отримав благословення від батька співачки.