Незабаром після пологів 21-річна Талія Сільва Алвес із Бразилії поділилася з журналістами своєю радістю та гордістю за свою новонароджену дочку Ісіс, незважаючи на те, що вона не зовсім "звичайна" .

"Моя маленька дівчинка по-справжньому унікальна і особлива", - сказала вона.

І це справді так, адже з'ясувалося, що вона народилася з рідкісною пороком – із чотирма нирками замість звичайних двох. Про це повідомляє New York Post.

Під час вагітності лікарі зауважили, що з нирками дитини щось невірно, проте конкретну проблему виявити не вдалося. Лише коли Ісіс виповнилося 5 місяців і їй зробили операцію, медики нарешті підтвердили наявність у неї двох додаткових бруньок.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Показати ще

Як відомо, переважна більшість людей народжується саме з двома нирками, хоча приблизно 1 із 1000 немовлят має лише одну нирку. А народження з однією або декількома додатковими нирками трапляється вкрай рідко. Цей стан, відомий під назвою полікістоз нирок, настільки незвичайний, що за всю історію медицини задокументовано менше 100 подібних випадків.

Скрін, відео YouTube Лікарня

Вважається, що "додаткові" нирки з'являються внаслідок порушення процесів розподілу тканин під час внутрішньоутробного розвитку. Однак щодо того, чи несе це відхилення небезпека — лікарі не сказали нічого.

Нагадаємо, "яке свіже повітря": чоловік раптово помер після виписки з лікарні, але медики навіть не намагалися йому допомогти

Як повідомляв "Знай.uа",жінка "оглухла" через надмірну роботу і тепер не може чути тільки чоловіків: випадок 1 на 13 тисяч

Знай.uа писав, "якщо захочете ще - ми тут": 70-річна жінка стала матусею близнюків і показала їхній зовнішній вигляд