Астрологіня Яна Тимощук попереджає: починаючи з січня, включається могутня енергія Плутона, і це несе з собою потенційні руйнування, які торкнуться не лише України, а й Росії, а також усього світу.

За її словами місцевому українському виданню, майбутні події можуть виявитися у вигляді катаклізмів, підземних рухів, вулканічних вивержень, повеней та потопів. Хоча в Україні ці явища будуть менш вираженими, країна зіткнеться з кліматичними викликами.

Зміни клімату, фото: gettyimages

Тимощук також передбачає можливі масовані ракетні атаки та вказує на певні дати, які, на її думку, будуть особливо небезпечними. Зокрема, 3, 4, 5, 20-28 лютого будуть днями, коли загроза буде найвищою.

Згідно з розкладом її карт, з 15 лютого по 15 березня намічається енергетичне піднесення з боку ворога, покликаного припинити активність України в країнах-партнерах. Вона стверджує, що росія має намір зірвати плани України, відповівши на її зусилля силовими діями.

Популярні новини зараз

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

наслідки ракетного удару по Одесі 29 грудня 2023

Яна також вказує на плани Росії зруйнувати інфраструктуру України, хоча це не буде настільки масовим, як у минулому. Вона виділила 24 лютого 2024 року як сакральну дату, аркан "Вежа", передвістя руйнування системи, цінностей і структур.

"Хлопки" у Білгороді. Фото: скриншот Telegram

Ці події, на думку астролога, можуть бути асоційовані з політичними змінами, соціальними потрясіннями та впливом на народ. Однак, карти вказують на те, що в Росії теж будуть так звані "бавовни", але за ними піде помста.

Астрологіня застерігає про можливі провокації, наголошуючи на складності ситуації та необхідності пильності в наступні місяці.

Також наш портал повідомляв, золоті гори, звершення на роботі та нові люди: кому зірки приготували шалений успіх у першому півріччі нового року

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Може забрати життя багатьох": екстрасенс пояснила, чи готова росія до використання ядерної зброї

Вам буде цікаво дізнатися, що у росіян слідом за яйцями в супермаркетах пропадає курка