Чоловік популярної української блогерки Тані Пренткович прикриваючись волонтерством відпочиває разом із нею на Мальдівах. Їх "спалили" українці, які проводили відпустку на дорогому курорті.

Зазначається, що Таня Пренткович і блогерка Аліна Френдій поїхали разом зі своїми дітьми відпочивати на Мальдіви.

В той же період часу, хлопець Пренткович Андрій Гонковський розповідає підписникам про те, шо вирушає у Польшу на благодійний захід, як волонтер.

Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram

У соцмережах впевнені, що всі сторіз Андрія записані наперед, а сам він спокійно собі засмагає із Танею та дітьми на Мальдівах.

Популярні новини зараз

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

На фото опублікованих у соцмережах, видно як у одному із закладів поряд із Танею дійсно стоїть чоловік, схожий на Гонковського.

Хлопець Тані Пренткович. Фото скріншот Instagram

"Є досить цікава інформація про Таню Пренткович. Вона з дітьми та з Аліною Френдій поїхала на Мальдіви. Все 6 ок. Але з ними був помічений і її хлопець, який виїхав як волонтер на благодійний захід до Польщі. Ми маємо надати розголосу, адже такі вчинки будуть викликати підозри і до справжніх людей, які працюють на благо нашої країни. У час війни це великий злочин прикриватись допомогою для фронта, щоб вигріти свою сраку!" — пишуть у соцмережах.

Самі блогери поки не хочуть коментувати цю ситуацію.

Нагадаємо, що блогерка Таня Пренткович розповіла Нікітюку про "війну" старшого сина з новонародженим Адамом.

Раніше ми повідомляли, що блогерка із Тернополя Таня Пренткович дала цінну пораду українським жінкам: "Втікайте з кухонь!".

Також, блогерка Таня Пренткович розповіла про жах пологів в Україні, але закликала дівчат не боятися: "За дівчинкою знову туди"