Місяць лютий, у якому два роки тому росія підло напала на Україну, вже поряд. Відомі українські ведичні астрологи Анна та Олексій Суханови розповіли, чи варто очікувати неприємних "сюрпризів" від країни-агресора, а також, що відбуватиметься на фронті, і до чого нам потрібно бути готовими.

Даючи прогноз на січень, експерти поділили його на дві частини. У першій частині йшлося про те, що з 1 січня 2024 року по 16 січня 2024 року буде напружений період. Можливе зниження активності армії Росії.

У цей час збільшується ймовірність надходження нових військових та фінансових ресурсів в Україну, а також військова підготовка нових людей за межами країни, пише Unian.

Українці, фото: Знай.ua

"Ми бачимо, що в цей час знизилася активність військових наступальних дій. Однак, оскільки період напружений, було посилення активності ракетних атак. У цей час посилилися мобілізаційні процеси для формування нових військових з'єднань та можливості демобілізації існуючих. 4 січня Комітет Верховної Ради України розпочав 12 січня прем'єр-міністр Великої Британії оголосив про військову допомогу. Україні на суму 2,5 мільярда фунтів на 2024 рік. До неї увійшли протитанкові ракети, реактивні системи залпового вогню, бронетехніка та боєприпаси", - заявили Суханови.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Захисники України, скріншот: YouTube

У їхньому астропрогнозі на другу частину січня говорилося таке:

"З 16 січня 2024 року по 10 березня 2024 року - напружений період. Цей період продовжить процеси надходження та накопичення ресурсів, але з можливими затримками та уповільненням. Можливе збільшення витрат України на закупівлю та виробництво боєприпасів та очікування їх надходження. Військова активність може виявитися як з боку України, так і Росії, але, швидше за все, без стратегічних успіхів, тільки місцеві бої.У Росії в цей час може зростати песимізм і бажання завершити війну, а також можуть виникнути внутрішні конфлікти і протести..."

У лютому 2024 року експерти не очікують на якісь стратегічні успіхи у військових діях як з боку України, так і з боку Росії. Україна продовжуватиме перебувати у стані поступового акумулювання ресурсів. У політичному плані цього місяця варто очікувати на збільшення підтримки України з боку наших партнерів, а також збільшення військової та фінансової допомоги. При цьому сама політична атмосфера як всередині України, так і в інших країнах, а також у міжнародних організаціях буде насичена новими яскравими конфліктами.

Українці, фото: Знай.ua

Загалом у лютому буде складно досягати угод і йти на поступки та компроміси. У зв'язку з цим можливо збільшення різних протестних настроїв у різних частинах світу. У лютому також варто очікувати на активізацію різних військових дій не лише в Україні, а й у світі. Збільшується також і можливість різних землетрусів.

Українські захисники, скріншот: YouTube

Також Суханови кажуть, що росія намагатиметься атакувати енергетичну систему України: "Розглядаючи ситуацію в Україні у сфері енергетики, цього місяця, можна сказати, що незважаючи на те, що Росія намагатиметься атакувати енергетичну систему України, становище буде кращим, ніж у минулому році. Ситуація із ЗАЕС також перебуватиме у стабільному стані. Можливі якісь провокації та невеликі порушення у роботі, проте без серйозних наслідків".

Нагадаємо, "м'ясні" атаки та багато зради: астролог закликав українців бути обережними.

Раніше повідомлялося, що китайський Новий рік не за горами: що обіцяє східний гороскоп на 2024 рік всім знакам.

Також, "Україна матиме...": карпатський мольфар здивував пророцтвом про загибель путіна.