Відомий український музикант, ексведучий програми "Орел і решка" Коля Сєрга вважає, що українські блогери повинні стати на військовий облік. На його думку, інфлюенсери можуть робити значно більше корисного для своєї країни, якщо мобілізуються.

Про це він розповів в інтерв'ю "24 каналу".

Артист впевнений, що блогерк не повинні мати якихось привілеїв, а тому мають так само, як і всі українці ставити на військовий облік та захищати рідну країну.

Коля Сєрга. Фото скріншот: Youtube

Сєрга поважає їх діяльність на інформаційному фронті, однак вони будуть бульш корисними у війську.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

"Вони можуть мілітаризуватися, підключатися до українського спротиву не тільки частиною свого часу, а, як і всі, хто залучені до оборони, включатися на повну", — пояснює артист.

Як приклад він навів ім'я відомого інфлюєнсера Михайла Лебігу, який має доволі потужний вплив у соціальних мережах та збирає разом із підписниками мільйони на потреби наших захисників.

Коля вважає, що у війську Лебіга може робити більше.

Михайло Лебіга. Фото Instagram

"Я впевнений, що посада, яку обійматиме той самий Лебіга, буде пов'язана з медійною, інформаційною боротьбою, яка є дуже важливою і від ефективності якої багато залежить на фронті. Тому я повністю впевнений, що він буде мобілізований на цю посаду, як і його колеги. І вони працюватимуть 24/7 на військо, і це вже дуже важливо", - вважає Сєрга.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Боюсь згадувати": Андрій Бедняков розповів про те, чи вцілів його будинок після обстрілів у Маріуполі.

Також наш портал інформував, Ірина Білик прийшла до того, щоб розповісти правду про зрадницю Повалій і продюсера Ліхута: "Радіє тому, що відбувається".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв Коля Сєрга згадав, як потролив ватну бабусю у Дружковці: "В мене для вас є подарунок..."