Окупанти у найближчий час планують бити по Україні новою зброю. Окрім того, вони перестануть атакувати нас по старій схемі, у ранкові години.

Про це розповіла таролог Ольга Стогнушенко.

Вона розповіла про те, що окупанти зараз активно працюють над вдосконаленням зброї, якою хочуть вдарити по нашій країні. Однак таролог заспокоює, адже наше ППО обов'язково відіб'є їх атаки.

Ольга Стогнушенко. Фото скріншот з Youtube

"Окупанти мають у намірах використати якусь нову зброю по нас. Чи вони щось покращили чи доробили, щось модернізоване. Беруть запчастини з деяких місць і планують по нас відправляти. Окупанти це зроблять. Українські ППО нас захистять", - зазначає Стогнушенко.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Окрім того, таролог попереджає про те, що окупанти змінять схему, за якою вони били у ранні ранкові години. Тепер же скоріше за все атаки будуть у денний час.

Ольга Стогнушенко, скріншот: YouTube

"Будуть масовані обстріли. Але буде нова схема. Зараз обстрілюють щоранку, щоби люди понервували перед робочим днем і ходили пригніченими, то зараз повертаємось до старої стратегії. Як вони раніше відправляли багато дронів на одну "крапку", так само вони і будуть робити. Мені показує, що вони планують це робити вдень. Їм потрібна так звана "картинка"", - розповідає Стогнушенко.

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова...".

Раніше повідомлялося,порожні міста, союз п'яти країн з потужними ліками: пророцтва Нечая, Нострадамуса та Ванги на 2024 рік.

Також, "Ще трохи гризні і повернеться все...": карпатські мольфари здивували прогнозом для України на 2024 рік.