Відома українська співачка Оля Полякова показала, кого запустила на свою кухню та разом із красенем приготувала піцу без борошна.

Співачка на своїй сторінці в Інстаграм приготувала з напарником піцу без борошна. Використовуючи як основні інгредієнти - сир і яйця.

Оля Полякова. Фото Instagram

Під час того, як артистка готувала тісто, її напарник, експерт з кетодіету, зазначив, що найкращі яйця певної фірми. На що Оля здивувалася, що він приніс із собою яйця:

Сири Моцарелла, Пармезан, в рівних пропорціях, потерти на тертці, додати|добавляти| 4 яйця перемішати і додати|добавляти| приправи: сіль|соль| і перець. Перемішати суміш і викласти на деко. Коржі випікати 15-20 хв. при температурі 180 градусів.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Зверху додати помідори, оливки, огірки та морепродукти, замість них можна використовувати курячі грудки або інше м'ясо.

Оля Полякова. Фото: Instagram

У коментарях похвалили Олю та подякували за цікавий та смішний ефір.

"Які ви молодці що намагаєтеся спілкуватися українською мовою), це чудово)", "А Сергійко нічого такий собі. Я б з ним теж піцу зробила", "Згадала пандемію, коли постійно дивилася ваші ефіри з тренуваннями та готуванням", "Оля , Ви це щось .... неймовірне, підняли настрій, я навіть усміхалася. Дякую" , - написали в коментарях.

Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Оля Полякова випадково показала таємні нюанси роботи з нею, рот зайнятий у всіх: "Артемко, скажи, що я богиня".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова показала, як після свинок перетворюється на жінку: "Кому таке добро дістанеться?"