Популярна українська ведуча, блогерка, модель, актриса, співачка та просто красуня Даша Астаф'єва, яка під час війни взяла паузу у співочій кар'єрі та зайнялася волонтерством, встигла відреагувати на запити шанувальників та пояснила своє рішення поки що не співати.

Зірка зізналася, що вона таки бачить можливість знову почати випускати пісні. Проте вона має не лише проблеми з голосом. Даша зізналася, що не може носити яскраве вбрання та співати веселих пісень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Астаф'євої у соціальній мережі Instagram.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Не до веселих пісень та яскравих нарядів. Уявіть, зранку обстріл, а ввечері я в костюмі напівоголеного зайця заводжу своє: "Аво-авокадо, ммм". Я не проти артистів, у жодному разі. Люди заробляють гроші, платять податки, дають робочі місця, збирають гроші на армію — все це зараз дуже важливо… І тим паче їхня робота корисна для українців — від одного "Єдиного марафону" можна потекти дахом, потрібно споживати різний український контент і розважальний теж.Треба відчувати життя, співати і радіти , відволікатися та набиратися сил", - пише Даша.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Вона звертається до української літератури та наголошує, що мистецтво завжди відображало зріз суспільства, історичні етапи життя. На її думку, сучасне мистецтво має відбивати реалії нашого часу.

Публікація Даші Астаф'євої, скріншот: Instagram

"Мистецтво — це завжди зріз сучасності. Про що писати авторам в окопі? Про що малювати художникам, чиї друзі загинули? Про що говорити кріпакам? Звичайно, про свій біль, несправедливість, почуття і життя, що відбувається тут і зараз. Саме тому так важко читати історичні твори — вони про такі ж тяжкі часи, які ми переживаємо зараз. Мені хочеться створювати не лише розважальний та освітній український контент, а й бути частиною зрізу часу. Бути потрібною та корисною сьогодні, щоб завтра це теж мало сенс", – пояснює Астаф'єва.

Однак вона не виключає, що колись може знову вийти на сцену. Але вже після перемоги.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва показала, якою бешкетницею була в дитячі роки: "Дуже любила грати з...".

Раніше повідомлялося, "Дуже боляче": Даша Астаф'єва зізналася, що вже півроку серйозно хворіє.

Також, Даша Астаф'єва "розмазала" всіх, хто боїться "страшних картинок" війни: "Ідіть на *уй".