Під час відпустки дуже багато залежить від того, в якому саме готелі ви зупинитесь . Адже бруд, неприємні запахи чи неввічливий персонал можуть зіпсувати враження від подорожі.

Тому користувачі Reddit поділилися кількома червоними прапорцями (тривожними дзвіночками), на які варто звертати увагу при виборі готелю.

Вид з готелю. Фото: Luxe

Надмірно різкий запах освіжувачів повітря у номері. Як зауважив один із мандрівників, так готелі часто намагаються приховати неприємні цвілеві чи каналізаційні запахи. Так що краще одразу шукати інший варіант. Дрібні коричневі плями на матрацах або меблях можуть вказувати на наявність клопів у номері. Слід уважно оглянути ліжко перед тим, як лягати спати.

Деякі мандрівники жартують, що про сумнівний готель може свідчити реакція водія, який вас привіз. Якщо він раптом запитає "ви впевнені, що хочете зупинитися тут?", краще шукати альтернативу.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Номер у готелі, скріншот: Youtube

Інші жартома радять звертати увагу на наявність куленепробивного скла біля стійки реепції. Мовляв, це може вказувати на небезпечний район чи криміногенну атмосферу навколо готелю.

В цілому ж мандрівники радять завжди шукати онлайн фото та відгуки про обраний готель, уважно вивчати фотографії номерів на бронювальних сайтах та з обережністю ставитися до закладів із заставою готівки або поганими відгуками в інтернеті.

Нагадаємо, ви точно мріяли почути про це з самого дитинства: чому медики не рекомендують поспішати із заправкою ліжка вранці

Як повідомляв "Знай.ua", цього краще не робити - буде біда: чи потрібно включати бойлер на ніч і як краще заощадити на воді

Знай.uа писав, і навіть хімія не потрібна: названий простий спосіб, який допоможе позбавитися тарганів