Трагічна історія сталася в червні минулого року в американському місті Омаха , штат Небраска. 44-річна Джонні Девіс вирішила одружитися зі своїм 48-річним коханим на ім'я Торазі після кількох років стосунків.

Провести церемонію одруження вирішили у невеликій церкві міста. Однак лише за кілька хвилин після того, як кохані сказали один одному "так" і обмінялися обручками, сталося те, чого ніхто не очікував. Коли молодята вийшли на вулицю, щоб сфотографуватися на згадку, наречений Торазе раптово знепритомнів і впав прямо на землю. Про це повідомляє The Sun.

Весілля, фото Знай.ua

За словами Джонні, чоловік скаржився на задуху, спеку та просив трохи води. Однак жінка подумала, що це лише панічна атака через хвилювання та спекотну погоду. У результаті стан чоловіка погіршувався на очах. Неподалік виявилася машина швидкої допомоги, медики якої одразу кинулися рятувати Торазе.

У лікарні лікарі годину намагалися реанімувати чоловіка, але так і не змогли. Як з'ясувалося пізніше, причиною раптової зупинки серця став тромб.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Весілля, скріншот: Youtube

Джонні була зовсім шокована - адже ще якусь мить тому вони з коханим так щасливо дивилися один одному в очі і присягалися провести разом усе життя.

Девіс довелося ховати коханого, з яким вони планували прожити довге та щасливе подружнє життя, замість того, щоб відсвяткувати цей день у найкращих його традиціях.

Нагадаємо, "затримував подих наскільки міг": для "поганих" громадян вигадали нову кару

Як повідомляв "Знай.ua", ледь не посивіли від побаченого: сім'я придбала будинок і знайшла в морозилці людську голову

Знай.uа писав, лікарі ледь не занапастили життя 20-місячному малюку, призначивши мазь: все тіло вкрилося ранами