Богдан Буше Шелудяк, популярний український ведучий, вирішив поділитися своєю історією, яка стосується не лише його кар'єри у світі розваг, а й боротьби із проблемою втрати волосся.

У своїй розповіді в Instagram він наголосив, що це рішення було довготривалим і викликане не лише косметичними міркуваннями, а й турботою про власне здоров'я.

Сторіс Богдана Буше / фото: скріншот Instagram

Буше помітив перші ознаки втрати волосся ще у 20 років, і з часом ця проблема лише посилювалася. Він шукав в інтернеті будь-яку можливу інформацію про те, як це можна виправити, а після переїзду до Києва остаточно зважився.

Сторіс Богдана Буше / фото: скріншот Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Він зазначив, що також довго відкладав операцію через виявлений у нього раніше синдром Гійєна-Барре, що зробило його рішення ще більш осмисленим.

На той момент розумів, що через 8-10 років мені знову знадобиться процедура, але альтернативами були очікувати подальшої втрати волосся або використовувати статеві гормони, які не входили до моїх планів", – розповів Богдан

Сторіс Богдана Буше / фото: скріншот Instagram

Операція, яку він нарешті вирішив зробити, зайняла п'ять годин і була виконана турецькими лікарями, які спеціально прибули до Києва для проведення цієї процедури.

Буше розповів, що процес відновлення є досить тривалим. Для початку потрібно 4 місяці, щоб нове волосся почало проростати, а кінцевий результат можна буде затвердити тільки через рік.

Крім того, Знай.ua повідомляв, пахви, ноги, геніталії: які частини тіла ми обнюхуємо і чому

Раніше нашому порталу стало відомо, "Я в ах*е...": український ведучий Богдан Буше страждає на рідкісну хворобу, ледве встає з ліжка

Вам буде цікаво дізнатися, потрапите в неприємності: у які дні в жодному разі не можна мити голову. Запам'ятайте це