Жінка була шокована, коли дізналася результати ДНК-тесту. З'ясувалось, що її дідусь інсценував власну смерть для того, щоб кинути власну дружину із 8 дітьми та втікти до коханки.

Про це вона розповіла на американському форумі reddit.

Бабуся розповідала дівчині, що її дідусь помер, коли її батькові було лише чотири роки, тобто вона його ніколи не бачила, а її батько майже його не пам'ятає.

Пенсіонери / фото: depositphotos

Однак, завдяки результатам тесту ДНК вона дізналася, що дідусь інсценував власну смерть для того, щоб розпочати нове життя з іншою жінкою, з якою він ще народив 7 дітей.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Мій дідусь не помер, коли моєму батькові було чотири роки, як ми завжди думали. Натомість він інсценував свою смерть, пройшов 1500 км на інший кінець країни, одружився з 16-річною дівчиною та став батьком ще сімох дітей", - пише користувачка соцмережі.

Нагадаємо, жінка жила з чоловіком 17 років, після чого дізналася, що він її двоюрідний брат: спочатку були думки про розлучення

Як повідомляв "Знай.ua", прибиральники знищили 20 років досліджень, не прочитавши інструкцію в лабораторії: "5-10 секунд..."

Знай.ua писав, жінка "тягала" 1,5-річну дитину по підвалах, живучи в Україні без документів: "Малюк..."