Вперше з 2020 року до членів журі на українському Нацвідборі "Євробачення" повернувся композитор, та персонаж Вєрки Сердючки, Андрій Данилко. Артиста українці обрали голосуванням у додатку "Дія".

За всі 10 років свого суддівства, Данилко жодного разу не був вдягнений у якийсь яскравий образ, музикант завжди з'являється на зйомках Нацвідбору "Євробачення" у чорному спортивному костюмі "Adidas" та чорні масці.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Про те, чому він постійно з'являється у однаковому одязі він розповів в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграф".

Артист розповідає, що ще на початку війни пообіцяв зняти свою чорну маску, коли Україна переможе, однак він не очікував, що війна може затягнутися.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

"Я сказав ще на початку війни, коли в мене було по десять ефірів на день, що зніму її після нашої перемоги. Тоді я не розумів, що війна так затягнеться. Здавалося, що все буде набагато швидше, але вийшло як вийшло. Я готовий зняти її прямо зараз, але раз пообіцяв, то пообіцяв", — зазначає артист.

Щодо свого темного одягу, то Данилко пояснив, що яскраві модні речі – це артибут саме Вєрки Сердючки, яка виступає на сцені, а він на Нацвідборі судить учасників як фахівець і через це потрібно відокремлювати ці два образи.

Андрій Данилко, скріншот: YouTube

"Я ж сиджу в журі або даю інтерв’ю не як персонаж. На сцені виступає Сердючка, а я закулісний персонаж. Ось Сердючка може бути в різних яскравих костюмах, у Versace або Dolce & Gabbana. Напевно, мені потрібен цей контраст і у темному мені комфортно. Я дуже люблю Adidas. Правда на ефірі мені заклеювали логотип, чим привернули до цього ще більшу увагу. Начебто не видно в чому я сиджу і трьох смужок на рукавах теж не видно", — додає музикант.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка підняла спідницю і показала пропагандистам: "Хр*н вам! Танцюватимемо!"

Як повідомляв "Знай.uа", обійми Данилка з "хорошими російськими" продовжуються: стало відомо про черговий зашквар артиста

Знай.ua писав, Вєрку Сердючку звинуватили в тому, що розважає росіян у Ніцці: фанати не змовчали