Король Великобританії Чарльз відчайдушно благав своїх синів Вільяма і Гаррі примиритися ще 2021 року на похороні принца Філіпа.

Король Чарльз III, кадр з відео

Це особисте прохання Чарльза принц Гаррі згадав у своїх недавніх мемуарах "Запасний". А зараз він прибув до Британії після того, як батько особисто повідомив його про діагностований рак. За даними ЗМІ, зустріч Гаррі та Чарльза тривала 45 хвилин і стала першою такою тривалою бесідою батька та сина останнім часом.

Експерти називають це "приводом для оптимізму" на тлі надій, що конфлікт у королівській родині може вщухати. Адже після коронації у травні 2023 року Гаррі жодного разу не зустрічався з батьком, хоча двічі приїжджав до Британії.

Принц Гаррі, Меган Маркл та принц Чарльз, фото Getty Images

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Особиста розмова наодинці дає надію, що брати, принц Вільям і Гаррі, підуть назустріч один одному і прислухаються до батьківського заповіту Чарльза. Тим більше, коли батько віч-на-віч "зустрівся" з цією тяжкою хворобою. Проте чи все станеться так, як попросив Король - невідомо. Принц Гаррі оселився в готелі, коли прилетів до Великобританії, а не в одній із резиденцій. Незабаром він благополучно відлетів назад до США.

Нагадаємо, "він запитав мене...": Королева із "Зоряних воїн" Наталі Портман згадала ганебне питання Чарльза III

Як повідомляв "Знай.uа", Король Чарльз III "розійшовся не на жарт", ображаючи сина принца Гаррі на публіці: "Був розлючений"

Знай.ua писав, що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим