Популярна в соціальних мережах українська блогерка та ведуча свого авторського шоу Раміна Есхакзай вирішила відповісти на кілька дуже особистих питань. Вона розповіла про те, чому сама не хоче народжувати, а може усиновити дитину, скільки коштують її поїздки на фронт і чи вона готова йти воювати.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю у формі подкасту Раміни для одного з українських блогерів, відео вже доступне на YouTube.

Раміна Есхакзай. Фото: Instagram

"Не хочу народжувати дітей. Але я готова усиновити старшу дитину, 5-6 років. Я не вважаю, що мої гени кращі за інших, всі діти однакові. Якщо я почну стосунки з чоловіком, у якого є дитина, для мене це теж добре", - здивувала зізнанням Раміна.

Вона також розповіла, що чималі суми витрачає на поїздки на Донбас, де спілкується із військовими та намагається показувати правду про їхню роботу.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Раміна, скріншот: YouTube

"Мені потрібно заробляти 10 тисяч доларів на місяць, щоб платити команді. Мої поїздки на Донбас коштують 100 тисяч гривень за одну поїздку. Я хотіла б замінити свою машину, але мені соромно купувати, ці гроші можна на зйомку випусків витратити. Якщо витрачу на випуск , то згенерую вдесятеро більше донатів. Я для цього і знімаю. Витратила 100 тисяч гривень на поїздку, з якої військові отримають щонайменше два мільйони", - розповіла журналістка.

Вона каже, що усвідомлює всі ризики своєї роботи і сама готова йти воювати, якщо буде потрібна.

"Я навіть готова піти воювати, якщо потрібно. Я знаю, що можу поїхати в одну поїздку і не повернутися. Я бачила це, знаю, що потрібні люди на фронті. У мене беруть інтерв'ю, викладають уривок у TikTok, і пишуть коментар: "А звідки ця нафарбована знає?". А я повернулася з напрямків: Соледар, Авдіївка, Бахмут, Куп'янськ, я бачу ситуацію, спілкуюся з військовими. активізуватися та донатити. Я можу сказати, що війна не закінчиться завтра і післязавтра. Треба готуватися, бо я довіряю нашим військовим. Я коли їжджу на фронт, моє життя залежить від військових", - поділилася Раміна.

Нагадаємо, Віталій Козловський більше не служить на Донеччині: "Єдина радість, про яку можу сказати...".

Раніше повідомлялося, Віталій Козловський розповів про страшну ніч на передовій: "Все горіло, земля сипалася на голову".

Також, Ксенія Мішина розповіла, як колишній чоловік намагався до неї повернутися через 10 років: "Послала його на**й".