Одна дуже показова історія сталася в одному з ресторанів. Працівники закладу завжди пишалися професіоналізмом та високою якістю обслуговування своїх відвідувачів.
Однак одного вечора до закладу прийшов дуже вибагливий клієнт зі своєю дружиною. Замовивши стейк середньої прожарки, він постійно повертав його назад на доопрацювання – то немов смажений, то немов пересмажений. І так шість разів! Це неймовірно дратувало і офіціанта, і шеф-кухаря. Про це повідомляє Mirror.
Зрештою, втрутився менеджер ресторану та пообіцяв особисто стежити за приготуванням стейку. Однак невдовзі погляд шеф-кухаря впав на офіціанта, він втратив терпіння.
"Шеф-кухар, найпрофесійніший і спокійніший хлопець, з яким я коли-небудь працював, подивився мені прямо в очі і сказав: "Ніколи не говори ні слова про те, що я збираюся робити". бере стейк, кидає його на землю, тягне ногою через всю кухню, наступає на нього, а потім кладе назад на гриль", - заявляє офіціант.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Коли смажений "особливим способом" стейк потрапив знову до клієнта, той нарешті залишився задоволеним.
"Відкусив шматочок і сказав, що стейк ідеальний. Я прозвітував перед шеф-кухарем, і він сказав, що за більш ніж 30 років роботи на кухні до нього ніколи не повертався стейк стільки разів", - додає офіціант.
Нагадаємо, у шлунку - знахідка для колекціонера: лікарі дістали з чоловіка 2 кілограми кришок, монет та каміння
Як повідомляв "Знай.uа", жінка гуляла із сином і допомогла народитися кровожерливому хижакові: без неї не вижив би
Знай.uа писав, копи посадили голуба у в'язницю, думаючи, що він шпигун: чому його потім відпустили