Відомий український промоутер Олександр Красюк, який представляє Олександра Усика, прокоментував ситуацію навколо можливого реваншу легендарного Володимира Кличка... та британця Тайсона Ф'юрі.

Наразі ця тема знову набула актуальності через запланований на травень (після перенесення) мегабою Ф'юрі з Усиком.

Володимир Кличко, фото: Instagram

На думку Красюка, Кличко не повернеться на ринг заради будь-якого суперника – його цікавить виключно "незакінчена справа" з Ф'юрі за титул чемпіона, втрачений у 2015 році. Хоча особистих контактів між боксерами з того часу не було. Багато залежатиме від результату поєдинку Ф'юрі та Усика.

[quote author=""]"Наскільки я знаю, вони не контактували особисто. Але хто його знає, така справа, що загадувати не потрібно. Зачекаємо, нехай Усик вразиться з Ф'юрі, Тайсон попросить реванш у Олександра, а далі подивимося. Потім трилогія , Потім Володимир скаже: "Тричі програв Усику, він мені потрібний", - заявляє Красюк.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Показати ще

Нагадаємо, у листопаді 2015 року Тайсон Ф'юрі несподівано перервав 11-річну переможну ходу Кличка, вигравши титул чемпіона за очками.

Володимир Кличко. Фото: скрін youtube

Володимир вимагав реванш, але Ф'юрі ледь не завершив кар'єру через проблеми з наркотиками, алкоголем та депресією. Хоча у 2018 році він таки повернувся на ринг.

Нагадаємо, росіяни хотіли отруїти Володимира Кличка: ексбоксер міг "забути" про свій успіх

Як повідомляв "Знай.uа", "не було такого": Олександр Усик після перенесення бою з Ф'юрі зізнався, чи вийдуть вони на ринг

Знай.ua писав, Віталій Кличко виявився одним з найбагатших - статки майже 3 млрд: брат "відірвався" трохи далі