З Великобританії прийшла вельми пізнавальна історія. Зараз Бетані Бургойн вже 33 роки, 17 з яких вона витратила на те, щоб позбавитися "зайвого волосся" на своєму тілі. Справа в тому, що волосся у дівчини росте там, де воно зазвичай є у чоловіків.

Загалом Бетані витратила на ліки, гормони та обстеження понад 51 тисячу британських фунтів, що у гривнях приблизно 2,5 млн.

Зрештою, жінка втомилася і вирішила любити себе такою, як є. Що вона зробила та як змінилася після цього, розповідаємо далі. Про це пише британський таблоїд The ​​Mirror.

Бетані Бургойн, фото: The Mirror

Проблеми із зайвим волоссям у Бетані почалися з 10 років. У 18 років її почали плутати із чоловіком, тому вона почала відвідувати салони краси та видаляти зайву рослинність на тілі, але це не дуже допомагало.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Показати ще

Бетані Бургойн, фото: The Mirror

До 33 років вона встигла витратити на боротьбу із волоссям колосальну суму – 51 тисячу фунтів стерлінгів. Вона голилася, освітлювалася, робила депіляцію воском, щотижня витрачаючи на це 250 фунтів стерлінгів більше 17 років.

Бетані Бургойн, фото: The Mirror

Тепер Бетані знайшла впевненість, щоб перестати голитися і прийняла своє волосся на тілі. Вона каже, що це заощадить їй гроші і вона витрачатиме їх на подорожі.

"Мені подобається моя борода - вона відростає, і це чудово. Я відчуваю найбільше впевненість, яку я колись відчувала у своєму житті", - каже жінка.

Бетані Бургойн, фото: The Mirror

Бетані почала вести відеоблог і ділитися своєю історією, що, своєю чергою, додало їй впевненості, що вона почала відрощувати волосся на тілі. Вона навіть пішла на Channel 4 шоу Naked Attraction, щоб виступати за жіночі волохатие тіла.

Бетані Бургойн, фото: The Mirror

"Я відростила волосся на ногах, лобку. Волосся на ногах можна оформити в красивий візерунок. Це як волосся на голові", - додає жінка.

Бетані вважає, що її ненормальне зростання волосся спричинене синдромом полікістозу яєчників, який викликає гормональний дисбаланс, хоча офіційного діагнозу їй не було поставлено.

Нагадаємо, кажуть, що схожа на кумедну рибу: фанатка філера хоче мати найбільші губи в Європі.

Раніше повідомлялося, "Пацанка" Покрещук зізналася про серйозні проблеми з жіночим здоров'ям: "Тепер ви знаєте про мене все".

Також, дівчина жорстоко помстилася хлопцеві за зраду: її "зброєю" виявився звичайний шампунь.