Нещодавно сталася подія, що викликала несподіваний суспільний резонанс. Косметична компанія MAC Cosmetics представила нову помаду, яка привернула увагу не лише своїм яскравим відтінком, а й досить моторошною назвою – "Russian Red".

Однак замість того, щоб викликати захоплення у шанувальників макіяжу, помада зіткнулася з критикою з боку Міністерства закордонних справ України.

Помада Russian Red / фото: Beauty Mall

В офіційному пості на сторінці у соціальній мережі Х, міністерство висловило своє невдоволення та закликало компанію переглянути назву продукту.

Причина їхнього звернення у тому, що назва "Russian Red" асоціюється з кольором крові українців, які гинуть під час безжального вторгнення на своїй землі.

Популярні новини зараз

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Показати ще

Помада Russian Red / фото: Beauty Mall

У разі війни, привласнення відтінку помади національної власності стало об'єктом громадського обурення.

""Російський червоний" – так називається популярний відтінок, особливо бренду MACcosmetics. Однак справа зовсім не в красі чи коханні. Це колір крові українців, яких Росія вбиває щодня. Це справжній колір війни, який ніхто ніколи не повинен пережити", – написали в міністерстві.

Також вони залишили наприкінці посту відповідний хештег - #StopRussianRed. MAC Cosmetics на це звернення реакції поки що не дала.

Крім того, Знай.ua повідомляв, А von фінансує вбивства українців: компанія дає призи, премії та відпустки росіянам

Також наш портал інформував про свіжитель, добриво та косметика в одному флаконі: незвичайні лайфхаки з чорним чаєм.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що з скрізь "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон у 56 років відмовилася від косметики та ботоксу: "Знову виглядаю собою"