Останнім часом татуювання стають як формою самовираження, а й потужним засобом патріотичного висловлювання. Олена Мозгова, українська продюсерка, приєдналася до тих, хто вирішує носити символіку своєї країни.

Часто молоде покоління стикається із засудженням із боку дорослого, особливо коли справа стосується татуювань. Однак, коли в Україні настала війна, багато людей у ​​суспільстві позбулися колишніх забобонів – коли зрозуміли, що життя у нас одне.

Олена Мозгова, фото: Instagram

Таким чином, як молоде, так і старше покоління не соромиться зараз робити "необдумані" вчинки, жити щодня, як останній, з розумінням того, що завтра може не настати.

Саме тому, просякнувшись любов'ю до своєї країни та свого народу, українська продюсерка Олена Мозгова продемонструвала шанувальникам своє патріотичне татуювання на правій руці.

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Олена опублікувала фотографію свого нового татуювання – величезного тризубця, герба України, оточеного червоними квітами. Це сталося 19 лютого у День державного герба України.

На своїй сторінці у Facebook вона підписала знімок:

"І як я пропустила сьогодні таке свято... День державного герба України! Але мій тризуб завжди зі мною і у свята, і в будні".

Передплатники були в захваті від цього акту патріотизму і висловили свою підтримку та захоплення у коментарях.

Раніше ми писали про те, як діагноз та камінг-аут змінили життя MELOVIN: "Давайте без образ..."

Крім того, Знай.ua повідомляв, що татуйована мама вирішила замалювати обличчя "густим як цемент" макіяжем: у дітей стався шок

Також наш портал інформував, до ітайці придумали, як стати вищим за допомогою нового пупка: пару "копійок" і ти модель