29-річна красуня з Дніпра Ганна Неплях, яка у 2021 році здобула титул "Міс Україна-Всесвіт" і взяла участь у десятому сезоні популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк", нещодавно поділилася зі своїми численними шанувальниками в Instagram доволі несподіваними міркуваннями з приводу майбутнього .

Зокрема, модель зізналася, що вже довгий час активно замислюється над материнством і планує найближчим часом заморозити власні яйцеклітини.

Анна Неплях, фото: Instagram

"Я вже відчуваю, що можу щось дати іншій людині", - заявляє Ганна.

Побачивши таке несподіване визнання красуні, багато хто з її передплатників відразу ж припустив, що Неплях, схоже, зовсім не планує народжувати сама і вже зараз готується до сурогатного материнства в майбутньому. Проте сама дівчина поспішила спростувати ці чутки. Вона зазначила, що аж ніяк не проти завагітніти та народити самостійно, якщо така можливість представиться найближчими роками.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories

"Я не проти народжувати самостійно, і якщо я завагітнію, то це буде. Але я не можу планувати і точно сказати, як складеться моє життя", - заявляє Ганна.

При цьому вона зазначає, що якщо раптом у 50 років вона захоче ще дитину, то вже зможу скористатися замороженими раніше яйцеклітинами.

Нагадаємо, не дозволяв, принижував і розбив голову: "Міс Україна-Всесвіт" шокувала подробицями тривалих стосунків

Як повідомляв "Знай.uа", "Міс Україна-Всесвіт" похвалилася новими формами і запалила соковиті вишеньки: мінус 12 кг за 7 місяців.

Знай.ua писав, "Міс Україна-Всесвіт" засвітила апетитні сідниці в Парижі: "Вишуканий жопний контент"