Вже не перший день і навіть не перший рік ходять розмови про те, що існує тринадачий знак Зодіаку – Змієносець.

Давайте разом розбиратися, що це за "звір" і які люди народжені під цим знаком Зодіаку.

Знак Зодіаку Змієносець, фото: Pinterest

У традиційній астрології Сонце проходить через сузір'я Стрільця з 21 листопада до 21 грудня, але існує період з 30 листопада по 18 грудня, коли воно знаходиться в сузір'ї Змієносця. Однак не всі астрологи визнають Змієносця повноцінним знаком зодіаку через його короткий термін дії — трохи більше двох тижнів.

У образотворчому мистецтві Змієносець часто представляється як чоловік із палицею, навколо якого обвивається змія. Цей образ символізує лікаря, який володіє знаннями зцілення, здатного використовувати зміїну отруту як ліки або отрути. У міфології Змієносець асоціюється з Асклепієм, давньогрецьким богом медицини. Якось Асклепій створив зілля безсмертя зі зміїної отрути, але був покараний за це Зевсом, щоб зберегти баланс між смертю і життям.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Знак Зодіаку Змієносець, фото: Pinterest

Характер Змієносців

Астрологи вважають, що Змієносці мають риси як Стрільця, так і Козерога. Вони поєднують у собі наполегливість і активність Козерога з духом авантюризму та легкістю на підйом Стрільця. Цей знак також асоціюється з безкорисною допомогою та оригінальними ідеями, здатними змінити світ.

Хоча змієносець не вважається самостійним знаком зодіаку, астрологи враховують його вплив при складанні гороскопів. Гороскоп для Зміїносців часто базується на характеристиках Стрільця, враховуючи, як їхній знак впливає на планети.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що треба знати всім знакам Зодіаку: чим можуть закрутити голову жінки по гороскопу.

Раніше ми повідомляли, що успіх прийде, можна навіть не напружуватися: 4 знаки Зодіаку, за якими удача буквально женеться.