Всі ми в тій чи ченці бажаємо їсти достатньо грошей і багато хто з нас іде на різні хитрощі, щоб цього досягти.

Хтось покладається лише на свою працездатність та таланти, а є й ті, хто допомагає собі та іншими способами. Наприклад, ви знали про таке визначення, як "багатий диван"? Ні? Тоді зрозуміло, чому вам не вистачає грошей.

Гроші. Фото: скрін youtube

У чому сенс теорії "багатого дивана"

Основне правило теорії "багатого дивана" - відсунути його від стіни. На перший погляд, це може здатися дивним, але з езотеричної точки зору це створює сприятливі умови для циркуляції енергії в кімнаті. У великих приміщеннях, де дозволяє відкрите планування, найкраще відсувати диван подалі від стіни, створюючи візуальне відчуття простору.

Якщо планування не дає змоги відсунути диван далеко, можна скористатися хитрістю – додати настінну полицю для декору над диваном. Це не тільки створить візуальний простір за предметом, але також додасть інтер'єру затишку.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Як почистити диван. Фото: скрін youtube

Однак, щоб досягти максимального ефекту, фахівці фен-шуй рекомендують помістити диван у центр кімнати. Це не тільки створить гармонію в інтер'єрі, але й посилить потоки енергії ці, що обвивають вас під час відпочинку. Важливо наголосити, що ця рекомендація особливо актуальна у рік Дракона, коли добробут та фінансовий успіх стають особливо значущими.

Після розташування дивана в центр кімнати ви, можливо, помітите зміни у вашій енергетиці. Потоки ці стануть гармонійнішими, що може позначитися на вашому загальному фізичному та емоційному стані.

Чистка дивана, фото pufetto

Нагадаємо, що гаманець "погладшає" на кілька тисяч: українцям виплатять грошовий бонус.

Раніше ми повідомляли, що терміново викидайте чеки і покладіть сіль або сірник: прикмети про гаманець для багатства.