Серед нинішніх хітів, які визначають українські користувачі на Netflix, чільне місце посідає гостросюжетний серіал "Любе дитя".

Цей трилер налічує 6 серій, тому його можна легко подивитися за один присід. Детективна драма вийшла на екрани зовсім недавно – 2023 року. Однак невдовзі після прем'єри вона стала одним із найпопулярніших серіалів на платформі. А нині, завдяки незгасаючому інтересу глядачів, серіал "Любе дитя" знову повернувся до лав лідерів переглядів.

"Любе дитя", скріншот: Youtube

Сюжет серіалу розгортається довкола загадкових подій однієї ночі. Під час нічного патрулювання поліцейські виявляють на дорозі жінку, що постраждала від наїзду, на ім'я Олена. Поруч із нею перебуває дівчина Ханна. За першого ж знайомства з цією справою у правоохоронців виникає підозра, що постраждала жінка може виявитися тією ж Оленою, яка зникла за моторошних обставин 13 років тому. Однак із вступом до розслідування кількість загадок та питань без відповіді лише множиться.

Незважаючи на свою хронометражну лаконічність, 6-серійний міні-серіал "Любе дитя" вийшов напрочуд гострим, інтригуючим і багатошаровим.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

"Любе дитя", скріншот: Youtube

Тут є все - спіральний детективний сюжет, відкриття, що шокують, психологічне напруження і навіть кримінальний трилер. Саме тому цей стрімкий та майстерний скандинавський серіал так легко затягує думки глядачів у свої лабіринти таємниць та загадок.

Нагадаємо, холодна війна, ядерна бомба та вторгнення: Netflix випустив трейлер документалки про реалії життя українців

Як повідомляв "Знай.uа", фанати шоковані переносом "Месників 5" та відходом головного лиходія : що трапилося

Знай.ua писав, "свистнути" Джеку вже не вийде: зірка "Піратів Карибського моря" заарештований за звинуваченням у серйозному насильстві