У Великобританії розкішний маєток вартістю 41 мільйон фунтів стерлінгів, що за розмірами перевершує навіть легендарний Букінгемський палац, став жахливими руїнами та "смертельною пасткою" після того, як його власник відмовився від його добудови майже 40 років тому.

Місцеві жителі скаржаться, що напівзруйнований "палац Гамільтон" перетворився на центр антигромадської поведінки та вживання наркотиків. Про це повідомляє Daily Star.

Палац Гамільтона, скріншот: Youtube

Початок історії цього маєтку йде в 1985 році, коли британський мультимільйонер і засуджений злочинець Ніколас фон Гессен (відоміший як Ніколас ван Хугстратен) приступив до його будівництва.

Однак незабаром він залишив недобудовану споруду напризволяще, дозволивши йому поступово занепадати і руйнуватися. Сьогодні мешканці навколишніх будинків із жахом споглядають цю "напівзруйновану твердиню" та стурбовані небезпекою, яку вона становить. Вони скаржаться, що покинутий маєток став притулком для молодіжних компаній, які проникають усередину для вживання алкоголю та наркотиків.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

"Це місце стало більмом на оці та руїною, і воно псувало цей район стільки, скільки я себе пам'ятаю. Але тепер воно почало залучати молодь, яка проникає в маєток, щоб вживати...", - поділився один із місцевих жителів.

Палац Гамільтона, скріншот: Youtube

Власник маєтку, однак, заперечує будь-які проблеми та стверджує, що "палац Гамільтона" аж ніяк не "розвалюється", а був спеціально спроектований, щоб простояти як мінімум 2000 років. Він наполягає, що наявні підмостки є частиною необхідного обслуговування об'єкта до завершення будівництва.

Нагадаємо, молоду жінку вважали мертвою, але вона "воскресла" у мішку для трупів

Як повідомляв "Знай.ua", хлопчик народився з аномально великою мовою - лікарі провели унікальну операцію

Знай.uа писав, у метро сталася стрілянина: одна людина загинула, є поранені