25-річна Андреа Іванова, яка живе у Болгарії та має найбільші у світі губи, зробила шість різних процедур на своєму обличчі за один день. Вона закликає оточуючись не засуджувати її, адже в їй все подобається.

Про це пише The Mirror.

Андреа Іванова, яка має найбільші губи у світі розповіла, що нещодавно в якості "експерименту" зробила шість "уколів краси" за один день.

Вона визнала, що шість процедур викликали у неї більше "болю", ніж зазвичай, однак вона себе заспокоює, що "за кілька днів все буде добре".

Андреа Іванова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Показати ще

Таким чином вона хотіла "поекспериментувати" із губами, адже раніше вона одночасно робила декілька уколів лише на різних ділянках обличчя.

"Мій лікар боявся вводити більше гіалуронової кислоти в мої губи, але я була непохитна, що хочу більше і не зупинюся. Я хотіла зробити відразу шість процедур, оскільки до цього часу я завжди робила їх на різних ділянках обличчя в різні дні", — розповідає Андреа.

За один раз дівчині зробили корекцію, збільшення та подовження підборіддя, корекцію щелепи та збільшення губ, а також корекцію вилиць.

Андреа Іванова, фото: Instagram

Андреа визнала, що існують ризики від таких ін'єкцій, такі як запалення і підвищення температури тіла, але це не зупинило б її, адже їй "подобається", як вона виглядає зараз.

Нагадаємо, дівчина з найбільшими губами шукає коханого, але з дуже важливою вимогою

Раніше ми повідомляли, що дівчина зробила 30 уколів у губи і переконана, що зводить чоловіків з розуму: "Щодня кличуть у відпустку"

Також, 27 уколів у губи, все тіло в тату і навіть талія 35 см: групка людей вирішила зробити себе красивішими, але прогадали