Популярна українська актриса Наталка Денисенко відома публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Село на мільйон" та інших картинах.

Також вона не забуває про шанувальників у соцмережі Instagram і часто радує їх свіжим контентом.

Наталка Денисенко. Фото: скрін Ютуб

Наталка Денисенко чуттєво та з ноткою гумору привітала зі святом свого чоловіка Андрія Федінчика, який до війни знімався у кіно, а зараз відважно служить у лавах ЗСУ. Вона написала йому безліч приємних компліментів та побажань.

Зірка одразу заявила, що дуже пишається коханим, проте вона зовсім не ідеальна. І хоч Федінчик не любить похвалу на свою адресу, Денисенко не втомлюється це робити.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Денисенко та Фединчик із сином, фото з Instagram

Оскільки 24 лютого позаминулого року розпочалася війна, а день народження у артиста 25, вони відзначали його у підвалі, ховаючись від ракетного обстрілу із сином. А в 2023 році він зустрів його з побратимами на фронті. Але навіть у розлуці Наталка знайшла спосіб, як привітати коханого.

"Привітали твої побратими сюрпризом, який я змогла передати тобі у відрядження, хоча ти й забороняв. Але ти заслуговуєш на свято! Заслуговуєш на кращі ролі, прекрасне життя, щастя, любов і пошану оточуючих", - написала Денисенко.

Скріншот із Instagram, Денисенко

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко поділилася подробицями трагедії, що сталася в її родині.

Раніше ми повідомляли, що Наталія Денисенко зі сльозами на очах розповіла про серйозну хворобу: "Це не смертельно, було трохи боляче".